mandag 10. mai 2010

Trening på Biltilsynet

Hadde en fin trening på biltilsynet sammen med Kristin og Miley i dag. :-) Ikke sol i dag, men tørt og ganske godt og varmt.

Høydepunktene fra treninga:
En bra neseprøve, dvs. at en del "rusk" som ellers har forekommet innimellom ikke var med (f.eks. plukke opp feil pinne før hun ender opp med den riktige, plukke opp den riktige for så å slippe den for å sjekke de andre...) Ingen nevneverdig gnaging på pinnen på tur inn heller - kunne kanskje holdt den litt mer stabilt, siden hun "kastet" den bakover mot jekslene og så fremover igjen, men det var helt ok.
Fri ved foten var ganske bra tror jeg. Det var veldig nyttig å få gå med kommandering igjen, - litt lenge siden sist nå og det merkes. Jeg fikk grei kontroll på eget bevegelsesmønster, og det må jeg bare prøve å få til under konkurranse også - merker det har en del å si!
I det hele tatt var gjennomkjøringa helt ok, men "safet" litt på innkalling med stå og dekk med en smule dobbeltkommandering...  Hadde drøyt 20 cm fremdrift på avstandskommanderinga i dag så den var vel ikke helt 100% (bevegelsesmønsteret er ikke godt nok befestet enda...), men alle forflytningene gikk ellers greit. 

Et annet høydepunkt er at Miley er så og si klar for klasse 1 debut også!! Mangler litt på "stå under marsj", men ellers er det meste under kontroll. Veldig bra! Snuppa til Kristin jobber veldig konsentrert, og selv om hun er ganske rolig av seg tror jeg hun kan gjøre det bra etter hvert. Alt virker veldig ryddig og planlagt, og det ser veldig bra ut!

Blant de ikke fullt så store høydepunktene for vår del var metallapporten som fortsatt er en ekkel tingest...! Kristin sin metallapport ville hun ikke ta! Begynner å miste troen på at den øvelsen vil være på plass til 1. juni (neste konkurransedato) - så gode råd mottas med takk!!! På treapporten går hun utenom hinderet på tur tilbake, og det skal man jo ikke...! x-) Men det som var bra med 2. forsøk var at hun for det første plukket opp treapporten rett foran nesa på Miley (uten å falle for fristelsen å gå bortom henne og tøyse litt), også ble avslutningen også riktig. Flink jente - men neste gang må det bli riktig på 1. forsøk! :-)

Så er vi altså påmeldt til Hønefoss 1. juni! Kunne nok gjerne hatt litt bedre feeling for et godt resultat, men føler jeg må få ting til å skje her snart, så ikke hele sesongen går med til løpetid og forhåpentligvis valper... (spennende!!)
Mulig det skal holde hardt å oppnå 1. premie uten at hun gjennomfører metallapporten, men jeg trener metallapport med sikkert 5-10 kast pr. dag, og pirker av litt tape fra "pinnen" for hver gang, altså begynner det å bli ganske beskjedne mengder tape igjen nå, så jeg får bare leve i håpet!! ;-)

3 kommentarer:

Caroline sa...

Så gøy at dere skal til Hønefoss! Den vurderer jeg også :D Hun er jo påmeldt NBFK denne uka, men fikk løpetid en måned før normalen typisk nok.. Så da ble det utsatt - igjen! Håper vi sees i Hønefoss!

Linda sa...

Ja håper vi ses i Hønefoss - det hadde vært hyggelig! :) Spennende med kveldsstevne egentlig - og litt kjekt for dem som er litt glad i dyna på morgenen..., - sånne som meg for eksempel! ;)

Isabella Grandalen sa...

Artig å se at dere skal i ringen igjen :) Go for it, girls! :)