torsdag 6. mai 2010

Fotoshoot på Fastland

Tirsdag var vi på fotoshoot på Fastland, Lisa, hunden Sari, katten Evita, jeg og fotografen - Anita Fuglerud. Hun skal ha en fotoutstilling med tema "Kjæledyr" i Drengestua (Gjøvik gård) som starter nå til helga og varer til 18. mai. Vi hadde avtalt å komme med Sari, men tilfeldigvis begynte vi å snakke om katter også, og siden Evita er rasekatt av en ganske sjelden farge (sjokoladebrun) var det litt artig å få med noen bilder av henne også. Så mens jeg dro hjem og hentet Evita tok Lisa med seg Sari til fotograferinga. Dermed vet jeg ingenting om hva slags bilder som ble tatt, og det blir veldig spennende å se resultatet.

Begge dyra her i huset er jo vant til å bli fotografert - mye og ofte og fra alle tenkelige vinkler... ;) Og hunden poserer mens katten gjør som katter flest, - driter i det! ;) Men her nede var Evita langt unna sitt vante element og var til å begynne med ikke helt komfortabel med situasjonen (likte seg ikke ute på "brygga" med vann på alle kanter - pussig nok!). Men da vi fikk henne opp i høyden - opp i barnas klatrestativ og etterpå oppå ryggen til en sel-statue - ble det bedre. Med litt oversikt føler hun seg bokstavelig talt mer på høyden ;) At ei lita jente (5-6 år og 0 kontroll...!) med en ung drever i flexiline løp i vill fart rundt oss brydde hun seg mindre om - utrolig nok - siden den gikk fullstendig "bananas" rundt på gressplenen. Å få se både en annen hund og i tillegg en katt var tydelig ikke hverdagskost - det ble nesten i meste laget for stakkaren... x-D (Egentlig var det den fotografen burde ha knipset antakelig... Akkurat der og da (pga. agendaen vår) var den et litt irriterende element, men aller mest var den en urkomisk sak - vill og gal i full "livet-er-herlig"-stil, med øra flagrende i alle retninger!!)

Vi ble nok ekstra redde for å slippe katten løs i denne settingen, men fikk da tatt noen bilder likevel. I løpet av en liten time var både katten og hunden blinket inn i den digitale verden!! :) Håper det ble noen brukbare! Må gå på utstilling i løpet av uka så får vi se... :)

2 kommentarer:

Caroline sa...

Spennende! Får du vist fram noen av bildene etterhvert kanskje?

Linda-beth sa...

Håper jo jeg kan få en kopi av noen av bildene etter hvert! (Burde vel det...?) ;)