torsdag 4. mars 2010

Evolusjon med Dagfinn Lyngbø

I går kveld var det tid for mer komikk da vi var på kinoen igjen for å se Evolusjon, av og med Dagfinn Lyngbø. Jeg har stor sans for Lyngbø, og mener det er lite som overgår "Hund" fra Ka e' vitsen! Men det var mye bra i "Evolusjon" også, og han hadde satt seg inn i noen lokale nyheter før han kom, og vitset med historien om oste-tyveriet... Reneste CSI-tilstander der de satte GPSsender i ostelasset... - "følger etter osten nordover på rv4..." ;) Ellers slo han av en prat med publikum på 1. rad og fikk en "innertier" da noen gutter som satt like bortenfor oss var medlemmer av en klubb de kalte Penetration Party... Det ble til krydder i flere av sketsjene utover i showet... :-D (Ut fra hvordan de så ut kan jeg godt tippe at "penetreringen" dreide seg om piersing, men Lyngbø syns nok navnet passet i et par andre sammenhenger også... ;) Er imponert over hvordan han tar ting på impuls ei stund, og svinger elegant inn på det opprinnelige manuset igjen - uten av noen "hakkete" overgang kan merkes... Det er så en kan tro at det hele var regissert likevel :)

Lyngbø vitset med det å bli far! Menn har EN ting som de MÅ fikse i forbindelse med fødselen: å få den gravide trygt til fødestuen når vannet går… Høres kurant ut kanskje, men anfallet av stress som skyllet inn som en flodbølge da han ble fortalt at vannet hadde gått var til å ta og føle på ... :-P

Hint fra andre vitser:
Menneskenes gjennomsnittshøyde blir høyere og høyere, så hvis man går bakover i tiden vil det si at Gud må ha vært ca. 1 cm høy... Ser levende for seg hvordan det så ut da han vasset rundt i kjortel...(!) – ikke rart at han kunne fóre en hel landsby på en fisk og en flaske vin da... – og størrelsen forklarer også hvorfor han kunne gå på vannet! Og:
Alle vet jo hvordan det gikk med dinosaurene, men chihuahuaen overlevde! (Satt den i handleveska??)



Gjengivelse av dette showet egner seg som nevnt ikke skriftlig - da virker det vel ikke morsomt i det hele tatt... Lyngbø må ses, og helst live, for ansiktsuttrykk og kroppsspråk er en så viktig del av det!
Sjekk TV2 underholdning, her er det intervju og flere klipps fra showet "Evolusjon": http://www.tv2underholdning.no/gkn/kjendis/dagfinn-lyngboe-2266765.html#spillVideo

Ingen kommentarer: