tirsdag 22. september 2009

Trening og løpetid...

Møtte Anne Line, Pia og Vesla på Vesleelva i formiddag. Surt og kaldt var det i begynnelsen, men etter hvert som sola fikk mer tid på seg ble det mer levelig ute... Sari er relativt høyløpsk, og det gjør at hormonene og pølsebitene sloss for oppmerksomheten! Ikke at hun er så forferdelig ille, - hun kunne sikkert vært mye verre(!), men jeg må nok velge øvelser med omhu når hun er slik. Heldigvis varer det ikke så lenge! :)
Hadde det ikke vært for at vi jobber med ganske store krav til presisjon, ville jeg sikkert ha sagt at Sari var ganske så upåvirket av løpetida, med unntak av litt ekstra tissing her og der, men slikt holder hun ikke på med f.eks. midt under en øvelse. Men det er helt tydelig at snuselysten og tissinga øker betraktelig. Det blir små marginer når vi holder på med inntrening av nye øvelser, og kravene til presisjon (og dermed også konsentrasjonsnivået) øker. Så jeg syns hun er litt slapp om dagen, orker bl.a. ikke å gå på to bein... (...som om det skulle være helt krise...!) :-P

Men vi trente litt på fri ved fot (trengs mye mengdetrening på denne øvelsen!), også måtte jeg jo prøve det nye kameraet :) så her er en smakebit (på både "fot" og kamera...)



Også prøvde vi oss på Apportering med dirigering, men der fikk jeg ingen god følelse etterpå... Fremadsending til ruta gikk bedre, og vi fikk også tatt litt rygging (med delt resultat).

Kameraet virker kjempebra, men jeg har brukt hele kvelden (og vel så det) på å prøve å skjønne hvordan jeg får lagt inn ei kurant og lesbar fil på pc'en. Skulle gjerne hatt det i Mpeg4, men får det ikke til.... :-S Håper det kommer etter hvert!

5 kommentarer:

Isabella Grandalen sa...

Bra kamera, bra "fot" :)
Sees vi på trening i morgen, eller holder du Sari unna for å være hyggelig mot oss med hannhunder, hehe... :)
Klem

Caroline sa...

Ser bra ut! Vi bør seriøst treffes en gang snart! Saeta er påmeldt 2 steder i kl. I i løpet av oktober *nerver* Hun er SÅ bra på trening da, bare har en dum og nervøs fører, hehe.. Men vi får håpe det holder denne gangen!

Linda-beth sa...

He-he... Får vel komme seg på trening igjen, så de med hannhunder kan få benyttet sjansen til å trene med løpetispe i nærheten... :-P Ikke så ofte den sjansen byr seg... :-D

Linda-beth sa...

Hvor og når skal du konkurrere med Saeta da? Hadde vært så morro og fått sett på og heia på dere :) Vi skal krysse fingre og poter for dere ;)

Caroline sa...

Det er i Skien den 10.10 (schäferklubben) og i Tromsø når vi først er der oppe, hehe.. Håper ikke det kræsjer der oppe da..